Betaalmogelijkheden

iDEAL


Met betalen via iDEAL kunnen wij direct zien dat u heeft betaald. iDEAL is een veilige manier van betalen via internet in Nederland. U betaalt via de vertrouwde omgeving van Internet Bankieren. Betalingen met iDEAL zijn gegarandeerd en worden direct afgeschreven van uw rekening. Het is daarom een makkelijk en veilig alternatief voor creditcards. Als u de stappen van een bestelling doorloopt, kunt u deze keuze maken. U kunt dan uw eigen bank kiezen. Alle gegevens zijn dan al bij uw bank bekend. U krijgt duidelijke aanwijzingen.

Contant bij aflevering:
Het ontbijt kan ook bij aflevering bij de bezorger afgerekend worden. Betreft het een verrassing dan kunt u bijvoorbeeld een gesloten envelop bij de ontvanger van het ontbijt achterlaten. Wilt u a.u.b. zo gepast mogelijk betalen aangezien onze bezorgers beperkt wisselgeld bij zich hebben.

Vooraf per bank:
Nadat u besteld heeft via het bestelformulier, krijgt u een bevestiging toegestuurd per e-mail. Hierin staat het totaalbedrag en het rekeningnummer waar u de betaling naar toe kunt overmaken: NL36 RABO 0115 1143 51 t.n.v. Daans ontbijtservice te Moordrecht onder vermelding van het bestelnummer. Houdt er rekening mee dat het door u verschuldigde bedrag uiterlijk één dag voor de bezorgdatum op onze rekening dient te staan. Anders kunnen wij het bestelde ontbijt helaas niet bezorgen.

Op rekening:
Voor bedrijven bestaat er de mogelijkheid om op rekening te voldoen, u ontvangt hiervoor een gespecificeerde factuur. Deze optie is alleen mogelijk na telefonisch overleg vooraf. De betaling dient binnen veertien dagen te worden voldaan.